Olumpic Air

Olympic Air Προσφορές

Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα της airtickets.gr® και ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές της Olympic Air. Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια online και πετάξτε σε επιλεγμένους προορισμούς, με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! Η airtickets.gr® φροντίζει να σας κρατάει ενήμερους για όλες τις προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων της Olympic Air. Επωφεληθείτε απο τις μοναδικές προσφορές μας! Επιλέξτε την airtickets.gr® για να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με την Olympic Air. Κάντε online την κράτησή σας μέσω της ιστοσελίδας μας http://www.airtickets.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 6074000 .

Online Check-in Olympic air

Σύμφωνα με την Olympic Air, για την ομαλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, οι ταξιδιώτες πρέπει να βρίσκονται στο check in της Olympic Airlines 2 ώρες πριν από την πτήση τους και να προσκομίζουν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για ταυτοπροσωπία και για τον τελικό προορισμό τους. Κάντε online check-in είτε απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Olympic Air, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας.

Αεροπορικά Εισιτήρια Olympic Air

Αεροπορικά εισιτήρια με την Olympic Air. Η airtickets.gr® σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τις χαμηλότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων της Olympic Airlines για να προγραμματίσετε καλύτερα το δικό σας ταξίδι! Με τις μοναδικές υπηρεσίες της airtickets.gr® Alert και Today μπορείτε να ενημερωθείτε καθημερινά για τις πιο φτηνές πτήσεις με την Olympic Air και να ειδοποιηθείτε μέσω e-mail, όταν βρεθεί ο οικονομικότερος δυνατός ναύλος για την ημερομηνία και τον προορισμό που έχετε επιλέξει.

Πτήσεις της Olympic Air

Η Olympic Air (πρώην Olympic Airways) είναι η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία και σχηματίστηκε από την ιδιωτικοποίηση του πρώην εθνικού αερομεταφορέα Ολυμπιακές Αερογραμμές. Η βάση της Olympic Air είναι στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

H Olympic Air πραγματοποιεί δρομολόγια σε 39 προορισμούς (8 προορισμούς εξωτερικού και 31 προορισμούς εσωτερικού). Τα δρομολόγια εσωτερικού της Olympic Air εξυπηρετούν τους προορισμούς: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και Ιωάννινα, Καβάλα, Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω, Ρόδο, Σύρο, Μύκονο και Σαντορίνη. Επιπλέον, η Olympic Air πραγματοποιεί δρομολόγια από Αθήνα προς Μήλο, Νάξο, Πάρο, Κάλυμνο, Κύθηρα, Αστυπάλαια, Λέρο, Ικαρία, Σκιάθο, Κάρπαθο και από Ρόδο προς Σητεία, Κω, Λέρο, Αστυπάλαια, Καστελόριζο, Κάρπαθο και Κάσο. Τα δρομολόγια εξωτερικού της Olympic Air εξυπηρετούν τους προορισμούς: Άμστερνταμ, Βελιγράδι, Λάρνακα, Σόφια, Κάιρο, Τίρανα, Βουκουρέστι και Κωνσταντινούπολη.

Η Olympic Airlines συνεργάζεται με συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού (code-share agreements) με τις εξής αεροπορικές: Cyprus Airways, Delta Airlines, για πτήσεις από/προς Σαν Ντιέγκο, Φοίνιξ, Τάμπα, Ορλάντο, Ντένβερ, Νέα Υόρκη, Ατλάντα, Λας Βέγκας, Σαν Χουάν, Νέα Ορλεάνη και Σάρλοτ, Etihad Airways για πτήσεις από/προς Γιοχάνεσμπουργκ, Κέϊπ Τάουν, Σύδνεϋ, Μελβούρνη και Άμπου-Ντάμπι.

Η airtickets.gr® σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την κράτηση και αγορά φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων για πτήσεις με την Olympic Air αλλά και όλες τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες όπως οι, Aegean, Olympic Air, Cyprus Airways, Alitalia, Lufthansa,Swiss, British, Iberia, Czech, KLM, Delta, LOT, Air France, Turkish, Aeroflot, Austrian,easyJet, TAP Portugal, Thai Airways, SAS, Egyptair, Tarom , Ryanair, bmi και Wizz Αir.

Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών Olympic Air

Επιτρεπόμενα όρια αποσκευών
Οι επιβάτες διακεκριμένης θέσης στα δρομολόγια εσωτερικού της Olympic Air, επιτρέπεται να μεταφέρουν μέχρι 2 αποσκευές, όπου τo συνολικό τους βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 κιλά. Οι επιβάτες οικονομικής θέσης στα δρομολόγια εσωτερικού της Olympic Air επιτρέπεται να μεταφέρουν μέχρι 2 αποσκευές, όπου το συνολικό τους βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 κιλά. Οι επιβάτες διακεκριμένης θέσης στα δρομολόγια εξωτερικού της Olympic Air, επιτρέπεται να μεταφέρουν μέχρι 2 αποσκευές, όπου συνολικό τους βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 κιλά. Οι επιβάτες οικονομικής θέσης στα δρομολόγια εξωτερικού της Olympic Air, επιτρέπεται να μεταφέρουν μέχρι 2 αποσκευές, όπου το συνολικό τους βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 κιλά.

Επιτρεπόμενα όρια χειραποσκευών
Στα δρομολόγια εσωτερικού καθώς και εξωτερικού της Olympic Air, οι επιβάτες διακεκριμένης θέσης επιτρέπεται να μεταφέρουν δύο (2) χειραποσκευές έως 12 (8+4) κιλά με μέγιστες διαστάσεις: 55 εκ. x 40 εκ. x 23 εκ. και 57 εκ. x 54 εκ. x 15 εκ.
Οι επιβάτες οικονομικής θέσης της Olympic Airlines επιτρέπεται να μεταφέρουν μία (1) χειραποσκευή έως 8 κιλά με μέγιστες διαστάσεις 55 εκ. x 40 εκ. x 23 εκ.

Επικίνδυνα υλικά και απαγορευμένα είδη
Οι επιβάτες οικονομικής θέσης της Olympic Airlines επιτρέπεται να μεταφέρουν μία (1) χειραποσκευή έως 8 κιλά με μέγιστες διαστάσεις 55 εκ. x 40 εκ. x 23 εκ. Δεν επιτρέπεται η μεταφορά στην ελεγχόμενη περιοχή ασφαλείας (security restricted area) και στο θάλαμο επιβατών του αεροσκάφους: α) πυροβόλα και λοιπά όπλα β) αιχμηρά και κοφτερά αντικείμενα γ) κάθε μη αιχμηρό αντικείμενο που είναι ικανό να τραυματίσει δ) εκρηκτικές και εύφλεκτες ύλες ε) χημικές και τοξικές ουσίες.

Travelair Club Κάρτα της Olympic Air

Κάντε κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου από την airtickets.gr, ταξιδέψτε με την Olympic Air σε έναν από τους 8 προορισμούς εξωτερικού και 31 προορισμούς εσωτερικού και προσθέστε μίλια στην Travelair Club κάρτα σας. Με την Travelair Club κάρτα σας κερδίζετε μίλια αναβάθμισης ή και επιβράβευσης για να χρησιμοποιήσετε στην επόμενη πτήση σας με την Olympic Air. Κάντε κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου στο http://www.airtickets.gr και οι πόντοι σας με την Olympic Air και την Aegean Airlines προσμετρώνται.

Διαβατήρια και Visa

Πριν από το ταξίδι με Olympic Air ο επιβάτης είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που αφορούν στην έξοδό του από την χώρα αναχώρησης καθώς και την είσοδό του στην χώρα προσέλευσης, αλλά και τη μετακίνησή του εντός της χώρας.

Η airtickets.gr®, πρωτοπόρος στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, σας παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείου, ενοικίασης αυτοκινήτου και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών όπως αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών πακέτων. Επωφεληθείτε των πρωτοποριακών υπηρεσιών μέσω του site μας και κλείστε εύκολα και γρήγορα το δικό σας ταξίδι με μοναδικά ταξιδιωτικά εργαλεία: Υour Price, airtickets Trends, airtickets Today, airtickets Alert, tours και transfers.

Σχολιάστε